Sort articles by:  Date | Most Rates | Most Views | Comments | Alphabet
» » Discografie »
MAREA (1999 - 2019)

Marea Discography  (1999 - 2019)

Artist: Marea
Released: 1999 - 2019
Style: Hard Rock

ALBUMS
La Patera (1999)
Revolcón (2000)
Besos De Perro (2002)
28.000 Puñaladas (2004)
Colaboraciones (2006)
Coces Al Aire (2007)
Las Aceras Estan Llenas De Piojos (2007)
Secos Los Pies (2007)
Jauría De Perros Verdes (2008)
Las Putas Más Viejas Del Mundo (2008)
En Mi Hambre Mando Yo (2011)
El Azogue (2019)